drukknoppen

iPhone

Zorg ervoor dat de app actief is. Als u de app geforceerd afsluit (door omhoog te vegen in het app-voorbeeld), verliest het horloge de verbinding met de Lotus Connected-app, waardoor veel van zijn functies, zoals knoppen, worden uitgeschakeld.

Ter informatie: als de Lotus Connected-app op de achtergrond is geopend, raakt de batterij van uw telefoon niet leeg.

Android

Zorg ervoor dat er geen telefooninstellingen zijn (zoals energiebesparing) waardoor de Lotus Connected-app niet op de achtergrond kan worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat hoe dit wordt gedaan, afhankelijk is van de OS-versie en het telefoonmodel.

Voor alle duidelijkheid: als de Lotus Connected-app op de achtergrond is geopend, raakt de batterij van uw telefoon niet leeg.

Android

U kunt een inkomend gesprek dempen door op de Crown-knop te drukken.

iPhone

U kunt een inkomend gesprek weigeren door op de Crown-knop te drukken.

Mogelijk ontbreekt de toestemming om oproepen af ​​te handelen. Schakel Alle Oproepen in Gefilterde meldingen in en accepteer de gevraagde toestemming. Oproepen weigeren werkt dan, zelfs als u Alle oproepen weer uitschakelt.

Het Lotus Connected-horloge verzendt de opdracht "volume omhoog" om een ​​foto te maken (simuleert door het "volume omhoog" van de telefoon als trigger te gebruiken). Als de camera-app niet open is, behandelt de telefoon deze als een normale "volume omhoog" -opdracht.

Ja, druk tweemaal op de knop om te schakelen wanneer de camera al open is.

Om alle Android-telefoons te kunnen ondersteunen, worden er momenteel foto's gemaakt door de Lotus Connected-app wanneer de camerafunctie wordt gebruikt.

De functie Telefoon zoeken is altijd beschikbaar door de kroon 3 seconden ingedrukt te houden. Het kan ook, net als elke andere knopfunctie, worden toegewezen aan de bovenste of onderste knop.

Het horloge trilt twee keer als het de telefoon niet kan laten weten dat er op een knop is gedrukt. Dit gebeurt meestal wanneer de telefoon buiten bereik is.