Begin

Om uw horloge in te schakelen, houdt u de knop ingedrukt (knop bevindt zich op 4 uur voor referenties 50006 - 50007-50008 en 50009). Om de klok uit te zetten, drukt u gedurende 3 seconden op de drukknop.

Om uw horloge op de juiste tijd in te stellen, moet u het verbinden met de Lotus Smartime-applicatie die u eerder op uw telefoon hebt gedownload (QR-code op het horlogebakje of door "Lotus Smartime" in de telefoonwinkel te typen). Nadat het koppelen met succes is voltooid, past het horloge de tijd automatisch aan de tijdzone van de telefoon aan.

Begin met het downloaden van de Lotus Smartime-applicatie (QR-code staat op de watchbox of typ "Lotus Smartime" in de winkel van uw telefoon).

Accepteer voor een optimale gebruikerservaring ALLE autorisatieverzoeken bij het openen van de applicatie. Controleer tegelijkertijd of Bluetooth en geolocatie op uw telefoon zijn geactiveerd. Druk op het menu "Meer" rechtsonder in de applicatie en vervolgens op "+ Een apparaat toevoegen". De lijst met beschikbare apparaten in de buurt wordt weergegeven. Selecteer de naam van uw horloge. Het horloge is nu verbonden met de telefoon.

Mogelijk ontvangt u een aanvullende melding waarin u wordt gevraagd of u de telefoon aan het horloge wilt koppelen. Accepteer deze alstublieft.

Als dit niet lukt, controleer dan de Bluetooth-instellingen van je telefoon en of het horlogemodel correct is gekoppeld.

Voor modellen 50010, 50011, 50012 en 50013: als het horloge niet wordt weergegeven in de apparatenlijst van het menu "Meer", controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op het horloge: veeg omlaag vanaf het startscherm. Als het symbool niet is gemarkeerd, drukt u op om het handmatig te activeren.

LV-specificiteit De Smartime-modellen verwijzen naar 50010 - 50011 - 50012 en 50013: De Bluetooth van uw telefoon detecteert 2 apparaten met de volgende symbolen:

Wanneer u handmatig naar het apparaat zoekt via de BT-instellingen van de telefoon, kiest u het bovenste toetsenbordpictogram dat de geluids- en oproepinstellingen activeert.

Als uw telefoon meer dan één Lotus-horloge detecteert, zoekt u de naam van het horloge dat u wilt verbinden in het menu Horlogetools / -instellingen door op "Over" te drukken.