TECHNISCHE ONDERSTEUNING

• Om meldingen op uw horloge te ontvangen, moet u eerst alle autorisatieverzoeken accepteren die naar u worden verzonden wanneer u de applicatie voor de eerste keer vanaf uw telefoon start.
  • U kunt vervolgens meldingen voor sms-berichten, oproepen en andere toepassingen configureren via het menu "Meer" in de rechterbenedenhoek van de toepassing. Klik op "Aanvraag indienen" om de toepassingen te selecteren waarvoor u meldingen wilt ontvangen. Als u geen meldingen ontvangt van andere apps die u heeft gemarkeerd, controleert u de app- en meldingsinstellingen van uw telefoon, vooral op Android, waar apps niet altijd op de achtergrond kunnen werken.
  • Zorg ervoor dat u op de iPhone de volgende instellingen activeert: Ga naar het menu "Instellingen" van de telefoon, vervolgens "Privacy" en vervolgens "Volgen": schakel "Verzoeken voor het volgen van toepassingen toestaan" in. Klik in de Bluetooth-instellingen van je telefoon op de kleine "i" rechts van de naam van het horloge en zorg ervoor dat de optie "Systeemmeldingen delen" is ingeschakeld.
  • Houd er rekening mee dat meldingen als waarschuwingen worden verzonden. Als u bijvoorbeeld een e-mail ontvangt, kunt u de afzender en het onderwerp van de e-mail zien, maar u zult een ander apparaat moeten gebruiken om de e-mail volledig te lezen.